holder

Ook volgende seizoenen provinciaal en regionaal voetbal dankzij het behalen van het 2-sterren label !

Datum: 
08/04/2021

Seizoen 2020-2021 heeft ons vanwege alom gekende omstandigheden niet veel voetbalvreugde kunnen brengen.

De senior-ploegen kregen al vroeg in het seizoen te horen dat alle activiteiten zouden stopgezet worden, in eerste instantie voor een beperkte periode maar al vlug werd bekend dat dit het einde van het seizoen betekende.

Ook voor de jeugd volgde een stopzetting van de competities en iets later werd de pauzeknop voor alle jeugdactiviteiten ingedrukt. Gelukkig is de pauze van relatief korte duur geweest, eerst mochten onze jongsten (tem U13) terug buiten trainen, nadien ook de wat oudere jeugd.

De verschillende berichtgevingen maakten dat wij als bestuur snel moesten schakelen, van onze trainers grote inspanningen eisten, van onze ouders en spelers enorme flexibiliteit vroegen in deze moeilijke en onzekere omstandigheden. Daarom willen wij jullie allen (trainers, ouders en vooral spelers) bedanken voor deze flexibiliteit en begrip dat jullie toonden! Wij hebben er als bestuur steeds naar gestreefd om op een verantwoorde manier de hele jeugd zo veel en veilig mogelijk te laten sporten binnen de geldende maatregelen. Aangezien wij sporten en bewegen in deze tijden misschien nog meer dan anders belangrijk vinden voor het algemeen welzijn. Dat dit geen evidentie was (en nog steeds is, er zijn tot op heden nog altijd maatregelen van kracht die impact hebben op onze normale werking) hoeven we u niet uit te leggen. Hierbij willen we nogmaals onze trainers bedanken voor de opofferingen die zij maakten om dit na te streven! Ook een welgemeende “Dikke merci” aan alle stadsmedewerkers en beleidsmensen die ons met raad en daad hebben bijgestaan in dit bijzonder seizoen. 

Tot slot brengen wij u graag ook wat positief nieuws in deze bizarre tijden: KFC Diest - SPORT013football behaalde voor de 5de maal op rij het 2-sterren label en kan zo ook volgende seizoenen provinciaal en regionaal voetbal aanbieden binnen zijn jeugdopleiding.

Wij hopen u allen snel op of naast een voetbalveld te zien omdat we er allemaal aan toe zijn!

Hou intussentijd nog even vol en hou het vooral gezond!